Gebroeders Ko komen met Vuvuzela Lied voor WK Voetbal 2010 Zuid Afrika

by / vrijdag, 26 juni 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, WK Voetbal Corner

Wereldwijd is er op dit moment aandacht voor de Vuvuzela, het instrument waar de supporters tijdens de Confederation Cup in Zuid Afrika de gehele wedstrijd op spelen en waar spelers, officials en publiek stapelgek van worden!

Velen willen een boycot op de Vuvuzela maar in Zuid Afrika is het een traditie om de spelers aan te moedigen met de Vuvuzela tijdns voetbalwedstrijden. Dat dit nog veel gesprekstof zal opleveren tijdens het WK 2010 in Zuid Afrika is zeker! Gebroeders Ko zijn er al klaar voor! Zij hebben nu al DE WK-hit 2010 gemaakt: Vuvuzela.

Het nummer komt aan het einde van de zomer uit, lekker op tijd zodat iedereen in aanloop naar het WK 2010 het nummer goed kan leren en het al meegezongen/gespeeld kan worden tijdens de aankomende oefenwedstrijden van het Nederlands Elftal.

Klik HIER om de WK single van Rob Ronalds te downloaden (Haar rode lampie wk versie)

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Gebroeders Ko te gaan en bekijk een videoclip.

TOP