Racoon theatertour 2009 start 31 juli in Bloemendaal

by / maandag, 15 juni 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Racoon keert dit najaar weer terug op de planken. Nadat de theatertour van de band vorig jaar een groot succes was, is besloten tot nog zo’n tour, zo heeft het management van de Zeeuwse formatie maandag bekendgemaakt.

In het najaar van 2008 gaf de band ongeveer dertig optredens weg in middelgrote en grote theaterzalen in Nederland. Nagenoeg alle voorstellingen waren uitverkocht, stelt het management. De tour start 31 juli in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Vooralsnog staan 27 optredens in theaters op het programma voor dit najaar. De laatste theatershow van Racoon is 18 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Racoon kaarten

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Racoon te gaan en clips te bekijken.

TOP