Uitgeputte Susan Boyle heeft er weer zin in

by / dinsdag, 02 juni 2009 / Published in Buitenlands, Nieuws

Susan Boyle’s familie is ervan overtuigd dat de internetsensatie uit Britain’s Got Talent snel weer de oude zal zijn. De 48-jarige Schotse werd zondag met uitputtingsverschijnselen opgenomen in een kliniek in Londen. Zaterdagavond verloor ze de finale van de Britse talentenshow.

Haar broer Gerry zegt tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat Susan met sprongen vooruit gaat. “Ze kan niet wachten tot ze weer naar Schotland kan komen en haar normale leventje weer op kan pakken”, zegt Gerry, die zijn zus maandag sprak. “Ze mist haar kat Pebble en wil graag aan haar zangcarrière gaan werken.”

Volgens Britain’s Got Talent-jurylid Amanda Holden is er geen enkele reden om aan te nemen dat Boyle andere gezondheidsproblemen heeft. “We hebben haar artsen gesproken en die hebben ons verzekerd dat Susan geen psychische problemen heeft. Ze is gewoon uitgeput.”

De 48-jarige huisvrouw krijgt steunbetuigingen vanuit de hele wereld. “Ze heeft hele lieve berichtjes uit Amerika gekregen”, zegt Boyle’s nichtje. “Ik hoop dat ze een keer de kans krijgt naar Amerika te gaan.”

Susan Boyle zag haar droom zaterdagavond uiteenspatten toen ze het in de finale van Britain’s Got Talent aflegde tegen de dansgroep Diversity. De weinig glamoureuze huisvrouw werd vanaf haar eerste auditie gezien als grote favoriet. Het nummer ‘I dreamed a dream’ uit de musical Les Misérables dat ze tijdens die auditie ten gehore bracht, werd een hit op YouTube. Het filmpje werd miljoenen keren bekeken en maakte ook grote indruk op sterren als actrice Demi Moore en talkshowkoningin Oprah Winfrey.

© [CopyRight 2009, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

TOP