Songfestival deelname 2010 misverstand Frans Bauer en Wilma Nanninga

by / zaterdag, 16 mei 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Bauer ontkent dat hij heeft gezegd dat hij Nederland volgend jaar wil vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. De Telegraaf meldde zaterdag dat de Brabantse zanger deelname aan het liedjesfestijn een uitdaging zou vinden.

Een woordvoerder van Bauer laat weten dat de volkszanger verrast werd door de kop ‘Frans Bauer wil naar songfestival’. “Ik heb een dergelijke uitspraak niet gedaan”, reageert de zanger, die vorige week vrijdag zijn vierde zoon ter wereld zag komen. “Waarschijnlijk komt deze tot stand na een uitwisseling van twee sms-en met Wilma Nanninga naar aanleiding van het resultaat van de Toppers in Moskou.”

Op de vraag of Bauer vindt dat Nederland door zou moeten gaan met het Songfestival, antwoordde de zanger ‘ja, maar in het Nederlands’. “Op de vraag of ik zelf ja zou zeggen, antwoordde ik dat je in het leven niets kunt uitsluiten.”

De Brabander laat via zijn woordvoerder weten niet verder te willen speculeren over een vraag die hem niet is gesteld. “Ik denk niet dat ik de geschikte persoon zou zijn. Ik heb in mijn leven aan diverse talentenjachten meegedaan en heb nooit gewonnen. Zelfs de Patsboem-show wist ik niet te winnen!”

© [CopyRight 2009, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

TOP