Gordon: Eurovisie Songfestival 2009 mooiste moment van mijn leven

by / vrijdag, 15 mei 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Hoewel de Toppers donderdagavond bij het Eurovisie Songfestival werden uitgeschakeld in de halve finale, vond Gordon het optreden het mooiste moment uit zijn leven. Voor de zanger was het altijd de ultieme droom deel te mogen nemen aan het Songfestival, zei hij tegen Novum Nieuws. “We gaan met opgeheven hoofd terug naar Nederland.”

Voor de vijfde keer op rij wist Nederland niet door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival. Re-Union mocht in 2004 met ‘Without you’ voor het laatst uitkomen in de finale voor Nederland.

“Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar we hadden het wel een beetje verwacht”, zegt Gordon. “Het was een zware halve finale met veel Baltische staten die alle stemmen op elkaar uitbrengen. Ik heb er niet om gehuild. Dat heb ik alleen gedaan toen het met mijn vriend uitging. Het blijft tenslotte maar een wedstrijd.”

De Nederlandse zanger vindt dat hij en mede-Toppers Jeroen van der Boom en René Froger een fantastisch optreden hebben neergezet. “We hadden een geweldig gevoel. Ik ben echt uit mijn dak gegaan. We zijn beduusd van de uitschakeling, maar die drie minuten met ‘Shine’ was echt het mooiste moment van mijn leven. Het was verdiend geweest als we door waren gegaan.”

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

    Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

    TOP