Tegenslag voor Toppers: Geen pakken met LED verlichting in halve finale Eurovisie Songfestival in Moskou

by / woensdag, 13 mei 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

De Toppers laten donderdag voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Moskou hun pakken met LED-verlichting in de kast hangen. De pakken vertonen technische problemen bij vooral de armen en de benen en Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom willen in de halve finale geen enkel risico lopen. Dat heeft een woordvoerder van de Toppers woensdag laten weten.

Voor de halve finale trekt het drietal daarom maar pakken met duizenden strasssteentjes aan. “Die werken fantastisch. Ze glimmen aan alle kanten”, zegt de woordvoerder. Als de Toppers de finale van zaterdag halen, dan zijn ze mogelijk alsnog te zien in de pakken met LED-verlichting. Bekeken wordt of de pakken dan op tijd kunnen worden gerepareerd, zegt de woordvoerder.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP