Zangeres Hadise inzending Turkije Eurovisie Songfestival 2009 Moskou in ziekenhuis

by / zondag, 10 mei 2009 / Published in Nieuws, Release Clips, Televisie

De Turkse Hadise, die haar land vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival, is zaterdagavond opgenomen in het ziekenhuis van Moskou. De 23-jarige zangeres heeft een ontsteking in haar gezicht.

Vrijdagavond gaf de Turkse delegatie nog een groot feest bij het Rode Plein. Toen was al te zien dat Hadise een ontsteking op haar rechterwang had zitten. Een dag later moest ze toch naar het ziekenhuis. “Heel vervelend natuurlijk”, zegt Topper Gordon tegen Novum Nieuws.

Volgens de blonde krullenbol heeft de Turkse zangeres de Toppers gevraagd te ruilen van plaats in de halve finale. Turkije treedt dinsdag in de eerste halve finale aan als negende, de Toppers komen donderdag tijdens de tweede halve finale in actie. Als allerlaatste act vinden de drie mannen dat ze een ‘perfecte’ plek hebben gevonden. “Onze plek geven we echt niet af, hoe vervelend het ook is voor Hadise”, zegt Gordon. “We wensen haar uiteraard veel beterschap.”

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Toppers Tickets

Hadise – Düm Tek Tek

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP