Bekijk de videoclips van de deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival 2009 Moskou

by / zondag, 10 mei 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie, TV Clips

A.s. dinsdag staat de eerste have finale van het Eurovisie Songfestival op het programma. Donderdag 14 mei zullen de Toppers aantreden in de tweede halve finale. Zullen ze de finale halen op zaterdag 16 mei 2009?

Je kan hieronder de clips bekijken van alle 42 landen die meedoen aan het Eurovisie Songfestival 2009 in Moskou

Alle 42 clips van de deelnemers aan het ESF 2009 in Moskou

Hoe werkt het? Ga met je muis op de Youtube staan. Je ziet dan 2 pijltjes links en rechts, zo kan je door de clips navigeren. Je kan ook in de clip op de kleine plaatjes onderin klikken. De clips zijn ook full screen te bekijken: klik dan op het tweede knopje van rechts (onderin de navigatiebalk van de Youtube).

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP