Eerste repetitie Eurovisie Songfestival Toppers met Shine in Moskou

by / donderdag, 07 mei 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

De Toppers hebben in Moskou de eerste repetitie voor het songfestival achter de rug. Het trio zong in Moskou drie keer de Nederlandse inzending in hetzelfde decor als te zien is in de videoclip van “Shine.”De backings zijn in het wit gekleed en de Toppers in het zwart. In de handen van de zangers zijn de lichtjes weer te zien, zoals tijdens het Nationaal Songfestival. Eén van de achtergrondzangeressen staat wat verder weg van de andere twee met een draaitafel.

Het geluid was tijdens de eerste opvoering nog niet echt goed afgesteld. Voor de tweede opvoering waren de knipperende lichtjes in de kleding goed te zien. Wel stonden de Toppers erg het donker aan het begin van de tweede repetitie. De achtergrondzangers die als dj functioneert met een draaitafel komt niet goed over. Het lijkt wel of ze ijs aan het verkopen is was de reactie van de aanwezige pers.

Tijdens de laatste opvoering van vandaag was het licht ok, het geluid goed en was er bij het optreden meerdere malen vuurwerk te zien zoals dat volgende week donderdag ook zal zijn. Aan het camerawerk mag echter nog wel het één en ander verbeterd worden. Zondag zullen de Toppers opnieuw repeteren in Moskou.

Bron: Songfestival.web-log.nl

Uitverkocht? Toppers Tickets

Repetitie (geluid is slecht)

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP