Teach-in opent Eurovisie Songfestival 2009 in Moskou

by / woensdag, 06 mei 2009 / Published in Nieuws, Televisie

De Enschedese groep Teach-In treedt zondag op tijdens het openingsfeest van het Eurovisie Songfestival in Moskou. De Nederlandse act won in 1975 het Songfestival met het nummer ‘Ding a dong’. Teach-In was daarmee de laatste Nederlandse winnaar.

De groep, die vrijdag vertrekt en maandag terugkeert in Nederland, blijkt nog steeds populair te zijn in Rusland. Vorig jaar was de groep er ook al eens. Bassist John Gaasbeek zegt het geweldig te vinden dat Teach-In is uitgenodigd. “Het is nu toch erg leuk om te horen dat wij nog steeds populair zijn in Rusland. En wie kent daar nu de Toppers?”

Dinsdagochtend vertrokken de Toppers al vanaf Schiphol naar Moskou. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom hopen met hun nummer ‘Shine’ hoge ogen te gooien op de 54e editie van het festival, waarvan volgende week dinsdag de eerste halve finale plaatsvindt. De Toppers mogen twee dagen later tijdens de tweede halve finale laten zien wat ze kunnen. Op 16 mei is de finale.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP