Toppers vertrokken naar Moskou voor Eurovisie Songfestival 2009

by / dinsdag, 05 mei 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Onder grote mediabelangstelling zijn de Toppers dinsdagochtend op Schiphol door een grote groep fans uitgezwaaid. Vol goede moed vertrokken Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom naar Moskou, waar ze met hun liedje ‘Shine’ hoge ogen hopen te gooien op het Eurovisie Songfestival.

“Ons doel is de finale halen”, zei Van der Boom. “Wij hebben er voor ons gevoel alles aan gedaan en gaan er nu voor.”

Ook Gordon heeft er zin in. “Het is wel heel vroeg, maar dit is toch fantastisch. Nu gaat het echt van start”, zei de nog wat vermoeide entertainer, die zei dat hij niet goed geslapen had en nog wel een slaappilletje nodig zou hebben.

Ook Froger had een zware nacht achter de rug. De Amsterdammer had zelfs geen oog dicht gedaan. Zijn vader, die bekendstaat als Bolle Jan, werd maandagnacht namelijk met een buikvliesontsteking opgenomen in het ziekenhuis. “Pas toen de doktoren me de verzekering gaven dat mijn vader niet in levensgevaar was, ben ik naar de luchthaven gegaan.”

Desondanks kan de zanger, die vorige maand zijn moeder verloor, niet wachten om op te treden. “We hebben natuurlijk al heel veel gezien en meegemaakt, maar dit is toch weer wat anders.”

Volgende week dinsdag vindt de eerste halve finale van het 54e Eurovisie Songfestival plaats. Twee dagen later treden de Toppers op tijdens de tweede halve finale. Op 16 mei is ten slotte de finale. De live-uitzendingen op Nederland 1 beginnen steeds om 21.00 uur.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP