Adele op nummer 1 in Album en Single top 100

by / vrijdag, 24 april 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

De Britse zangeres Adele voert deze week zowel de Single als de Album Top 100 aan. Haar cd ’19’ staat na 62 weken weer op de eerste positie, het nummer ‘Make you feel my love’ voert de lijst voor het eerst in 22 weken aan. De 20-jarige Adele gaf vorige week vrijdag een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

‘Make you feel my love’, dat in november verscheen, kwam tot deze week nooit verder dan de tweede plaats. Het album ’19’, waarop ook de hitsingle ‘Chasing Pavements’ staat, voerde de Album Top 100 begin dit jaar vijf weken aan.

Adele’s cd stoot ‘April’ van Bløf van de eerste plaats. De Zeeuwen moeten deze week genoegen nemen met een derde positie, de ‘Best of’-cd van Krezip stijgt van vier naar twee. Het twaalfde studioalbum van Depeche Mode, ‘Sounds of the Universe’, komt binnen op de zevende plaats.

Hoogste nieuwe binnenkomer in de Single Top 100 is het nummer ‘Bevlogen als vogels’ van de 3j’s. Hun Volendamse collega’s Nick & Simon sluiten deze week de top tien af. De single ‘De dag dat alles beter werd’ van het Volendamse duo kwam vorige week nog binnen op nummer één.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? North Sea Jazz Festival kaarten met Adele

Lees ook:

TOP