Toppers met touringcar door Den Haag: De Foto’s

by / zondag, 19 april 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws
Toppers Foto: Paul Groeneveld

Toppers Foto: Paul Groeneveld

Ter ere van een mini-songfestival in Amsterdam zaterdag en ter promotie van de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival reden de Toppers zaterdag 18 april per open touringcar door Den Haag. Op het Plein brachten de Toppers kort hun nummer “Shine” ten gehore voor het publiek dat vanaf de vele terrassen toekeek. Toen de touringcar richting Madurodam vertrok, waar ook een korte stop zou worden gemaakt kwamen er nog meer belangstellenden vanui de Haagse binnenstad op het spektakel af.

Toppers Foto: Paul Groeneveld

Toppers Foto: Paul Groeneveld

Jeroen en René Foto: Paul Groeneveld

Jeroen en René Foto: Paul Groeneveld

Foto’s ©: pers-fotograaf.eu

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP