Toppers geven Eurovisie Songfestival deelnemers rondleiding door Den Haag en Madurodam

by / woensdag, 08 april 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

De Toppers, Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom spelen volgende week zaterdag voor gids. Ze geven 23 delegaties die meedoen aan het Eurovisie Songfestival een rondleiding door de Haagse binnenstad en Madurodam.

De delegaties worden na een persconferentie in de Nieuwe Kerk in open bussen door de binnenstad van Den Haag gereden. Vervolgens brengen de deelnemers een bezoek aan Madurodam. De Toppers zullen de rondleidingen samen met de Haagse wethouder Frits Huffnagel verzorgen.

’s Avonds vindt in Amsterdam het Eurovisie Promo Concert plaats. Tijdens de avond, die wordt gepresenteerd door oud-Songfestivaldeelneemster Marga Bult, klimmen een groot aantal deelnemers aan het vijftigste Eurovisie Songfestival op het podium van club Marcanti. De Toppers zijn niet aanwezig. Vanwege soloverplichtingen is het voor de drie onmogelijk hun opwachting te maken.

Gordon, Froger en Van der Boom vertegenwoordigen Nederland op 14 mei in Moskou op het Eurovisie Songfestival. Het nummer ‘Shine’, geschreven door Gordon, werd in februari tijdens het Nationale Songfestival als inzending gekozen.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van de Toppers te gaan en clips te bekijken.

TOP