Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG
Verzin een naam voor het Kangoeroe-jong van Rob Zorn | oranjemuziek.nl

Verzin een naam voor het Kangoeroe-jong van Rob Zorn

by / dinsdag, 31 maart 2009 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Weet jij een leuke naam voor dit Kangoeroe-jong?

Zanger Rob Zorn en zijn manager Evert Pieper hebben afgelopen weekend het leven van een Kangoeroe-jong gered. Het beestje waggelde langs de A1.

De heren kwamen van een optreden en waren op weg naar huis, toen het duo iets vreemds zag. Het bleek dus om een jong van een Kangoeroe  te gaan. Rob en Evert aarzelden geen moment en schoten het beestje te hulp.

De heren hebben het beestje in een warme jas gelegd en vervolgens de politie en de dierenambulance ingeschakeld. De dierenambulance zorgt nu voor de eerste opvang.

Rob en Evert zijn erg begaan met het beestje en  willen het jong graag een naam geven. Daarbij zoeken ze hulp.

Heb je een leuke suggestie dan kan je een berichtje sturen via de Hyves van Rob.

Rob heeft ook een nieuwe single uit en die heet “Alles wat ik vraag dat is teveel”

Door: oranjemuziek.nl

Klik hier om de single van Rob Zorn te downloaden.

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Rob Zorn te gaan en een clip te bekijken.

 • http://kangeroe brigitte

  oo wat geweldig zeg rob
  ik zou hem sweety noemen of
  lovely

 • wilma

  het kangoeroejong heb een hoop
  mee moeten maken en is gered door de juiste personen:dus dacht ik aan de naam:savety
  veilig alleen in het engeles en veilig is ze nu vandaar savety

TOP

Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG