Gordon: Stacey Rookhuizen heeft bewijs van onvermogen afgegeven

by / donderdag, 26 maart 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Had Gordon het vorige week tijdens de Live-uitzending van X Factor met Eric van Tijn aan de stok. Nu is Stacey Rookhuizen aan de beurt.

In de live-uitzending van X Factor kwamen K.L.E.M  en zangeres Hester in de Sing-off terecht. Eric van Tijn stemde echter voor zijn groep K.L.E.M dit schoot Gordon in het verkeerde keelgat en zei “als je dit doet dan ben je een lul.”

Het hele verhaal is HIER te lezen.

Doordat Stacey vervolgens Eric steunde door ook voor K.L.E.M te kiezen bewijst ze volgens Gordon haar onvermogen. Gordon haalt in zijn column in weekblad Privé flink uit naar zijn mede-jurylid. “Het verschil in talent was zo groot dat zelfs een blind paard dat nog kon zien”

Gordon vindt het feit dat hij Eric van Tijn uitmaakte voor lul achteraf niet chic. “Wellicht had ik Eric niet uit moeten maken voor mijn favoriete lichaamsdeel maar er werd groot onrecht aangedaan en de emoties liepen hoog op.”

Aldus Gordon.

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Toppers Tickets

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP