Patty Brard vervangt Estelle Gullit als interviewster Beau Monde

by / dinsdag, 10 maart 2009 / Published in Nieuws, Televisie

Patty Brard wordt de vaste interviewster bij Beau Monde. Dat heeft het vrouwentijdschrift dinsdag bekendgemaakt. Het 53-jarige showbizzfenomeen voelt vanaf de mei-editie elke maand bekende Nederlandse en buitenlandse vrouwen aan de tand voor de glossy.

De presentatrice en zangeres kijkt uit naar haar nieuwe baan. “Dit is hét moment om me te ontplooien als interviewer”, gelooft ze. “Ik presenteer Shownieuws, ben een bekend gezicht als het om amusement gaat. Maar wat ik mis in mijn werk, is het contact met echte mensen. De gewone gesprekken, één-op-één, met bekende vrouwen over wie zij zijn, met welke vooroordelen ze kampen, wat ze voelen.”

Brard neemt de rol van vaste vragenstelster bij Beau Monde over van Estelle Gullit. Zij interviewde twee jaar lang bekende binnen- en buitenlandse mannen voor het blad.

© [CopyRight 2009, Novum]

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patty Brard te gaan en een clip te bekijken.

TOP