Pink zet tijdens concert Ahoy Rotterdam volledig op zijn kop

by / zondag, 01 maart 2009 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

De Amerikaanse zangeres Pink heeft zich zaterdagavond van haar lenige kant laten zien bij haar concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Tijdens het nummer ‘Sober’ werd ze met haar middel aan een elastiek vastgemaakt en voerde ze, samen met een acrobaat, hoog boven het podium salto’s uit.

Pink bracht in Ahoy niet alleen eigen nummers als ‘Just like a pill’, ‘Who knew’, ‘So what’ en ‘Bad influence’ ten gehore, maar zong ook covers als ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen en ‘Crazy’ van Gnarls Barkley. Het podium was in het kader van haar Funhouse-tournee omgetoverd tot een carrousel, inclusief draaimolenpaarden.

Ook tijdens haar toegift ‘Get the party started’ bleef Pink, die zondag ook nog een concert geeft in Ahoy, niet met haar beide benen op de grond. Net als eerder op de avond werd ze de lucht in gehesen en maakte behalve salto’s ook een vrije val richting publiek vanuit de lucht. Ze sloot haar concert af met ‘Glitter in the air’, een nummer van haar nieuwste album ‘Funhouse’.

© [CopyRight 2009, Novum]

Uitverkocht? Pink kaarten

Klik hier om naar de rubriek Festivals/Concerten te gaan.

4 Responses to “Pink zet tijdens concert Ahoy Rotterdam volledig op zijn kop”

 1. Linda says : Beantwoorden

  Super concert, 1e keer dat ik was geweest. 5 december weer!!!!!! zucht…

 2. peter gouda says : Beantwoorden

  Wat was dat een geweldige show, echt ongelofelijk!!!!!!!!! Zit er nu 3 dagen erna nog van te genieten. Wat kan die een show weggeven zeg. En ga uiteraard 5 december weer!!!

 3. Henny says : Beantwoorden

  Ik was er ook bij !!!! wat een concert en wat een heerlijk Wijfie ;))

  TOP TOP …GEWELDIG .Ik zit er aan te denken om 5 dec nog een keer te gaan.
  Pink Rulezzzzzzzzzzzzzzz

 4. Het was echt superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Geef een reactie

TOP