Bob Dylan 10, 11 en 12 april concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam

by / dinsdag, 09 december 2008 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Bob Dylan komt naar Nederland in het kader van zijn Europese tournee, die op 23 maart van start gaat in Zweden. De Amerikaanse zanger geeft op 10, 11 en 12 april een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dat blijkt uit het toerschema dat Dylan op zijn website heeft geplaatst.

De 67-jarige Dylan doet naast Zweden en Nederland ook landen als Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Italië aan. De tournee wordt op 6 mei afgesloten in de Ierse hoofdstad Dublin.

Twee maanden geleden verscheen het nieuwe dubbelalbum van Dylan, ‘Tell tale signs’. Het is het achtste album van de artiest in zijn zogenaamde Bootleg Series. Deze platen bevatten zeldzame en nog niet eerder uitgebrachte opnamen.

© [CopyRight 2008, Novum]

Uitverkocht? Bob Dylan kaarten

Lees ook:

Klik hier om naar de rubriek Festivals/Concerten te gaan.

TOP