Kaartverkoop Trance Energy 2009 van start

by / donderdag, 27 november 2008 / Published in Dance, Nieuws

Na de geweldige aflevering van februari 2008, waarbij dertigduizend bezoekers in een stampvolle Jaarbeurs getuige waren van een onvergetelijke nacht, komt ’s werelds grootste en meest toonaangevende trance-evenement op zaterdag 7 maart 2009 terug. De zestiende editie van Trance Energy biedt deze nacht een thuishaven voor veertig artiesten, ingevlogen van over de hele wereld, bijgestaan door 30.000 trance liefhebbers vanuit alle windstreken. 

Traditioneel wordt het Trance Energy anthem geproduceerd door één van de artiesten die uiteraard ook op de avond zelf acte de présence geeft.  Dit keer is er gekozen voor een klapper  van Rank1, die Trance Energy de komende maanden naar een muzikaal hoogtepunt begeleid. Hou hem in de gaten. Verder hebben we nog een internationale primeur; na tien jaar trekt Trance Energy eindelijk de grens over. Tijdens het Paasweekend gaat Trance Energy op tour in Australië, waarover later meer bekend wordt.

Uiteraard staat Trance Energy garant voor een dampend programma met zowel grote namen als bijzondere nieuwkomers. Voor de line-up moet je nog even geduld hebben, deze wordt op 16 december bekendgemaakt. TRANCE ENERGY IS UITVERKOCHT MAAR WIJ HEBBEN NOG KAARTEN.

Uitverkocht? Trance Energy kaarten

Lees ook:

Klik hier om naar de rubriek Dance te gaan.

TOP