Pete Philly & Perquisite voor tweede keer in voorprogramma Kanye West

by / woensdag, 26 november 2008 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rap & Hiphop

Kanye West heeft voor een tweede keer Pete Philly & Perquisite uitgenodigd voor een van zijn shows. Het Nederlandse hiphopduo verzorgt het voorprogramma van het concert dat de Amerikaanse rapper vrijdag geeft in Hamburg. Dat heeft het management van het tweetal dinsdag laten weten.

In 2006 mocht Pete Philly & Perquisite al eens openen voor West bij diens concert in Brussel. Twee dagen na het optreden in Hamburg verschijnt een gelimiteerde versie van het album ‘Mystery repeats’. Sinds september vorig jaar toert het duo ter promotie van de plaat. De internationale tak van die toer wordt volgende week dinsdag en woensdag afgesloten met optredens in Zweden en Denemarken.

In Nederland geeft Pete Philly & Perquisite op 4, 5 en 6 december nog optredens in achtereenvolgens Enschede, Groningen en Amsterdam.

© [CopyRight 2008, Novum]

Uitverkocht: Pete Philly & Perquisite kaarten

Lees ook:

TOP