UB40 1 december 2009 concert in Ahoy Rotterdam

by / dinsdag, 18 november 2008 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

UB40 lijkt niet genoeg te kunnen krijgen van Nederland. De Britse reggaeband geeft volgend jaar op 1 december een concert in Ahoy Rotterdam. Dat heeft organisator Mojo dinsdag bekendgemaakt. De kaartverkoop voor het concert gaat zaterdag van start.

Dit jaar stond de band, die hits scoorde met nummers als ‘I got you babe’ en ‘Kingston town’, al veelvuldig op Nederlandse podia. UB40 gaf concerten in Paradiso, op Pinkpop Classic en in de Heineken Music Hall. Bij die optredens verving Maxi Priest frontman Ali Campbell, die begin dit jaar de band verliet. Hij nam samen met broers Robin en Duncan Campbell de zang voor zijn rekening.

Of Priest ook volgend jaar van de partij is bij het concert in Ahoy is nog onduidelijk. “Ze komen met een special guest, dus het is mogelijk”, stelt een woordvoerder van Mojo.
© [CopyRight 2008, Novum]

Uitverkocht? UB40 Kaarten

Lees ook:

TOP