Column: Meiden uit Leiden bedanken artiesten voor hun inzet benefiet-avond Stichting Dyan Kralt Foundation

by / dinsdag, 11 november 2008 / Published in Meiden uit Leiden, Nieuws, Oranje Column

Zaterdag was het eindelijk zo ver, het feest voor de Stichting Dyan Kralt Foundation. Alle opbrengsten van deze avond, kwam ten goede aan SDKF. Ook wij, De meiden uit Leiden hadden de eer om aan deze avond een steentje bij te dragen. Deze artiesten , die geheel belangeloos optraden, maakte van de avond een groot onvergetelijk feest.

Andre Pronk opende de avond met zijn lach, Rick vd Kroon maakte er gelijk een feestje van, Harold Verwoert gaf de mensen een tikje reggae, Glenn de Koning zong met een een big smile leef je leven en wij meiden hadden de danspasjes klaar, Kevin Florijn en Robbie Raadsel waren een mooie combinatie van ballad en rap, Danny Plezier en Melissa Beij gaven een romantisch duet weg, Dario gaf ons de gezelligheid van een Amsterdams bruin cafe, Jerry liet de mensen dansen op zijn heerlijke nummers en New Timeless sloot de rij af met de eightie’s en Lets just kiss en say goodbey voor ieder wat wils, met een lach maar ook met een traan.

Dario gaf de helft van de opbrengst van zijn verkochte dvd’s aan het goede doel. Zo leer je de artiesten eens van de andere kant kennen, en stuk voor stuk mensen met hun hart op de goede plaats. Dus nogmaals via deze weg willen wij deze artiesten en de sponser namens de SDKF en de Meiden uit Leiden heeeeeeeeeeeeeel hartelijk bedanken, voor hun tijd, inzet, anthousiastme en hun geweldige stem.

Het was dan ook fantastish om te horen, dat de Foundation nog nooit zo veel geld had opgehaald. En wat ons betreft was het is heerlijk om de mensen die voor het podium staan te zien genieten, of het nou van zang of dans is, tenminste we hopen dat de mensen ook van ons genoten hebben, wij vonden het iedere geval weer superrrrrrrrr om te doen.

Maar deze week begon eigenlijk voor ons al heel leuk, toen we een telefoontje kregen van Jet Westerhuis. Of we mischien even naar Oss wilde komen om aan haar clip mee te werken. En daar gingen wij weer, chauffeur Jack en wij meiden op weg naar Jettie Pallettie. Het moest er een keer van komen, want wij zijn al een paar keer gevraagt voor een clip, ( tja we snappen er zelf ook niets van ha ha)

Maar het was voor ons weer een leuke en spannende ervaring om dit eens mee te maken, en het was de eerste maar zeker niet de laaste keer. Ik denk dat wij wel zeker 3 seconden in de clip te zien zijn, dus hou jullie ogen open ( en niet knipperen) als je Jettie Pallettie’s nieuwe singel “He knul “op TV ziet

Na een super leuke, best wel drukke week, hebben wij meiden slaap te kort en wallen onder onze ogen maar een heerlijk voldaan gevoel. Even een beetje bijslapen want donderdag gaan we weer los bij ons, favoriete zanger Wolter Kroes, al moeten we toch wel bekennen dat er steeds meer favoriete zangers bijkomen.

Dikke kus van

De meiden uit Leiden

Klik Hier om de Single van De Meiden uit Leiden te Downloaden.

Download hier Hey Knull van Jettie Pallettie

Jettie Pallettie – Hey Knull

De Meiden uit Leiden

Klik hier om naar alle columns van De Meiden uit Leiden te gaan.

TOP