Ik kan niet wachten nieuwe single en videoclip Gerard Joling en Diego

by / dinsdag, 04 november 2008 / Published in CD Releases, Kids, Nieuws, TV Clips

Coole Piet scoort al een aantal jaren hits rond de Sinterklaas. Helaas is de naam Coole Piet eigendom van kinderzender Jetix en die vind het niet zo Cool dat Harold Verwoert ( bekend van de belspelletjes) aan de haal gaat met de naam.

Dus…past Coole Piet zich aan en gaat hij voortaan verder onder de naam Diego… Maar hij blijft natuurlijk wel de Coolste zwarte Piet van Nederland.

Ook dit jaar komt Diego met een Sinterklaas single… en jawel samen met Gerard Joling…. “Ik kan niet wachten” is de titel van het nummer en er is ook een clip bij gemaakt.

Door: oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Gerard Joling Tickets

Uitverkocht? Het Feest van Sinterklaas kaarten

Gerard Joling & Diego – Ik kan niet wachten

 

Lees ook:

Klik hier om naar de biografie van Gerard Joling te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar de biografie van Coole Piet/Diego te gaan en een clip te bekijken.

 

2 Responses to “Ik kan niet wachten nieuwe single en videoclip Gerard Joling en Diego”

 1. Anoniem says : Beantwoorden

  halo ikben benjamin priesman maartijn van nelenstijn hoevvel sinterklaas bioscoop komd uit wand ik wil wel dater meer uit komd van sinterklaas bioscoop het was zol leker spanold
  en benjamin priesman wil wel dater nog meer uit komd van sinterklaas film maar wel met diego de zwater piet en nogen ombeken de van de club van sinterklaaas hoogen hoogte piet
  van de club van sinterklaas in de bioscoop film
  maartijn blijv door gaan het was leker spanold
  en gapeg julie kun wel meer verdienen gekld
  goetjes van benjamin priesman

 2. Schuimpie says : Beantwoorden

  Eindelijk gaat het goed met Sinterklaas op de nederlandse televisie, de laatste jaren kruipt sinterklaas weer een beetje verder uit het dal. Jetix heeft jarenlang een leuke sinterklaas serie op TV krijgen we dat gezeik weer dat de naam Coole piet (Nu Diego) niet meer gebruikt mag worden, omdat zo’n hoge pief van een kinder(!) zender het niet eens kan worden met de wensen van de bekendste piet van Spanje(Nederland). Kinderachtig ! Jetix kan de klere krijgen, wie wil er nu naar Jetix kijken ZONDER coole piet? Ik (35 jr.) was er al aan gewend kan ik je zeggen en verheugde me elk jaar weer op de komst van de Sint. Er is vast wel een commercieel station die Diego (Lees Coole Piet) WEL in een serie wil laten spelen.
  Diego ga zo door ! Je brengt de Sint naar een hoogtepunt.Ook wel zonder Jetix.

Geef een reactie

TOP