Rob Zorn misleid door nep kankerpatiente

by / vrijdag, 31 oktober 2008 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Rob Zorn is misleid door een vrouw die een gratis optreden van de zanger kreeg omdat ze zei nog maar kort te leven hebben. Het optreden werd bekostigd door de Apeldoornse autohandelaar Evert Pieper. Na het optreden bleek dat alle verhalen over haar ongeneselijke ziekte en ophanden zijn de euthanasie louter berusten op fantasie.

Rob Zorn laat weten: “Na het optreden wat ik toen voor haar heb gedaan, heeft ze mij nog drie keer in tranen gebeld omdat er die avond euthanasie gedaan zou worden bij haar. De laatste keer zei ze ‘Rob morgen ben ik er niet meer’ . Ik heb ook de pastor gebeld die Nellie zou begeleiden, maar die beste man weet van niets.

Volgens Zorn gaat Nellie onverdroten door met haar oplichtingpraktijken en zielige verhalen: “Ik hoor dat collega-artiesten ook worden benaderd voor een gratis optreden voor Nellie, met hetzelfde verhaal, dat zij heel snel zal overlijden”.

“Ik heb gisteren Nellie gebeld. Ze was keihard en gooide de telefoon op de haak. Ik belde haar terug en heb haar gelukkig nog kunnen vertellen dat ze haar ogen uit haar hoofd moet schamen, tegenover iedereen die wel die vreselijke ziekte heeft. Verder gaan we uitzoeken of wel Nellie aansprakelijk kunnen stellen voor de gedane kosten. Het geld dat daar eventueel uit zal komen gaat rechtstreeks naar het Kankerfonds”.

Bron: eenbergmuziek.web-log.nl  

Lees ook:

TOP