Lege dagen, vele vragen nieuwe single Martin van Doorn

by / donderdag, 16 oktober 2008 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

“Lege dagen, vele vragen” is de titel van de nieuwe single van de Utrechtse zanger Martin van Doorn. De tekst en muziek zijn geschreven door Jeffrey Weber ( de zoon van Marianne Weber” en de productie is verzorgt door Manfred Jongenelis. 

De single zal over 14 dagen in de winkels verkrijgbaar zijn maar ook kunt u hem dan legaal downloaden op diverse websites.  ‘Lege dagen, vele vragen‘ werd door Martin voor de eerste maal gezongen tijdens zijn live concert  j.l. Februari in het Beatrix theater te Utrecht.

Het was ook te vinden op zijn live cd/dvd maar door de vele vraag van fans is het nu opnieuw opgenomen in de studio en uitgebracht op single.  In de wandelgangen wordt al gefluisterd dat dit wel eens Martin’s doorbraak kan worden.

Klik HIER om Lege dagen vele vragen van Martin van Doorn te downloaden.

Lees ook:

Klik hier om naar de biografie van Martin van Doorn te gaan en een clip te bekijken.

TOP