Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG
Way too long nieuwe single en videoclip Joyze | oranjemuziek.nl

Way too long nieuwe single en videoclip Joyze

by / vrijdag, 10 oktober 2008 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws, Rock, TV Clips

Joyze komt met een nieuwe single. De zangeres die onlangs hoog in de single top 100 stond met “Impossible” staat onder contract bij 21st century music, het label van Erik de Zwart en Pim van der Kolk.

Joyze zal met haar nieuwe single die de titel “Way Too Long” draagt ongetwijfeld weer haar weg naar de hitlijst weten te vinden. 

De videoclip is erg goed gemaakt en Joyze bewijst maar weer eens dat ze een zangeres met allure is.

De single zal 17 oktober in de winkels liggen en is de voorloper op haar nieuwe album “The Unpredictable Me” waarvan de release een weekje later is.

Door: Oranjemuziek.nl

Joyze – Way too long

Lees ook:

TOP

Danieal Manning Womens Jersey Cheap Hockey Jerseys Boutique Christian Louboutin Air Jordan Spizike Bordeaux Pas Cher Coach Sneakers Spaccio Woolrich UGG Boots Men Nouvelle Collection Sacs Louis Vuitton 2011 Peuterey Uomo Milano Wholesale Kitchens Lodi New Jersey Borse Da Uomo Gucci Soccer Jerseys Juventus Nike NFL Jerseys The North Face Outlet The North Face Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Eyepatch 2 Sunglasses Outlet Moncler Italy Coach Outlet For Men Cheap UGGs Louis Vuitton Outlet Online Michael Kors Shoes Moncler Doudoune Branson Bleu Botte Ugg France Come Calzano Stivali UGG