Frans Bauer en Marianne Weber 6, 7 en 8 december concerten in Ahoy Rotterdam

by / donderdag, 11 september 2008 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Frans Bauer en Marianne Weber maakten donderdagmiddag officieel bekend wat al een week geleden uitlekte. Het duo staat op 6, 7 en 8 december in Ahoy Rotterdam. De drie concerten zijn de bekroning van de hernieuwde samenwerking van de volksartiesten, die in 1997 een nummer 1-hit scoorden met ‘De regenboog’.

Het succes dat ze toen boekten, willen Bauer en Weber nog eens dunnetjes overdoen. “We hadden allebei achteraf het gevoel dat we die periode eigenlijk te vluchtig hebben beleefd en daar geen bijzonder eind aan hadden gemaakt”, vertelde Bauer tijdens een persconferentie in de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek. “De hit was er, het album was drie keer platina en dat was het. Dat willen we op deze manier toch wel een beetje vieren.”

De 34-jarige Bauer en zijn 52-jarige collega brachten eind vorige week de single ‘Als ik met jou op wolken zweef’ uit. Op 17 oktober volgt een album van het duo. Bij de Tros zijn de twee te volgen in de veelbekeken realitysoap Frans & Marianne.

Die nieuwe projecten zijn voor Weber niet vanzelfsprekend. De zangeres had gezworen geen duetten of realityseries te doen. Ook wilde ze niet optreden in Ahoy. “Ik heb haar verleid met al mijn charmes”, zei Bauer lachend. “Ik heb allerlei lekkere dingen laten bezorgen, bonbons en rozen. Ik heb haar gebeld, ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds en ’s nachts. Ik heb haar geen nachtrust meer gegund.”

Klik op de tv om het fragment te bekijken: 

Bron: Novum/ De Pers

Uitverkocht? Frans Bauer en Marianne Weber kaarten


Klik hier om de CD Frans En Marianne
van Frans Bauer en Marianne Weber te kopen

Lees ook:

Klik hier om naar Frans Bauer artiest van week 19 te gaan.

Klik hier om naar de biografie van Frans Bauer te gaan en een clip te bekijken.

TOP