Nance hoopt op een nieuwe Twenty 4 Seven bij popstars

by / vrijdag, 15 augustus 2008 / Published in Nieuws, Popstars, Televisie

Nance hoopt dat haar nieuwe programma Popstars een band oplevert vergelijkbaar met de popgroep waarmee ze zelf successen boekte. “Type Twenty 4 Seven zou ik heel leuk vinden”, zei ze donderdag bij de presentatie van het SBS-programma. Popstars, dat ze samen met Gerard Joling presenteert, brengt voor de 34-jarige Nance zoete herinneringen terug aan haar eigen muziekcarrière. “Ik mis het wel een beetje.”
Nance heeft een duidelijke voorkeur voor een popgroep met gemengde samenstelling. “Ik kom zelf uit een gemixte, samengestelde groep, en dat beviel me erg goed”, vertelde de zangeres. Vanaf haar vijftiende vormde ze afwisselend met collega’s van Amerikaanse, Marokkaanse en Italiaanse afkomst het popduo Twenty 4 Seven.

Vorige week donderdag begonnen de audities van het nieuwe programma in Bussum. Nance, die momenteel in verwachting is van haar eerste kindje, heeft het af en toe wel moeilijk met kandidaten die in tranen uitbarsten. “Er was een jongen met een dochtertje van 3 dat hij al twee jaar niet had gezien. Dat raakt je echt”, stelde de presentatrice. “Al die hormonen ook”, gaf ze haar zwangerschap de schuld. “Dus janken, janken.”

Vanaf volgende week vrijdag wordt de zoektocht naar een nieuwe Nederlandse popgroep uitgezonden op SBS 6. De kandidaten moeten zich zien te bewijzen voor het oog van juryleden Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen.

Bron: Novum/ De Pers

Uitverkocht?: Gerard Joling concertkaarten 2008

Lees ook:

Klik hier om naar de biografie van Nance, Twenty 4 Seven te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar de rubriek televisie te gaan.

TOP