Tiësto Powermix en DJ Twisty Jumpstyle in youtube top 100 aller tijden

by / zondag, 03 augustus 2008 / Published in Dance, Engelstalig-Pop, Nieuws, TV Clips

Er staan momenteel twee Nederlandse dj’s in Youtube top 100 meest bekeken video’s aller tijden.

Tiësto staat op nummer 82 met de “powermix”, een meer dan 8 minuten durend live optreden van de dj, waarin hij bekende nummers als o.a. ‘adagio for strings’ en traffic verwerkt. De dj die onlangs door drukte zijn geplande huwelijk met zijn Stacey heeft moeten uitstellen, blijft populair. De video is ruim 20 miljoen keer bekeken.

De tweede Nederlandse video in de top 100 is “Jumpstyle duo by Jumpforce” gepubliceerd door Dj Twisty en staat op nummer 96 met bijna 19 miljoen views. Jumpstyle lijkt in Nederland niet erg populair meer, maar mondiaal krijgt het nog de nodige aandacht en de video is dus inmiddels de top 100 binnengedrongen. Chris Verbeek, zoals DJ Twisty’s echte naam is, is nog actief op youtube, maar dan met het publiceren van zijn eigen nummers.

Eerder stond ook Esmee Denters in de top 100, maar daar staat ze helaas niet meer in. Ze heeft meer dan 17 miljoen views met het nummer “What goes around”, waarin ze begeleid wordt op de piano door Justin Timberlake. 17 miljoen is net niet genoeg voor een plaatsje in de top 100 meest bekeken video’s, maar ze staat nog wel op nummer 36 in de meest besproken video’s top 100 met meer dan 76.000 reacties op haar video.

Dankzij youtube geniet Esmee internationale bekendheid en dat bezorgde haar zelfs nog een optreden in de show van Oprah Winfrey en een contract met het label van Justin Timberlake.

Door: oranjemuziek.nl

Bekijk hieronder de clips van de Nederlandse youtube sterren.

Dj tiesto power mix

Jumpstyle duo by Jumpforce

Esmee ft. Justin Timberlake – What goes around

Lees ook:

TOP