Doe Maar een spektakel in de Rotterdamse Kuip

by / vrijdag, 11 juli 2008 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Doe Maar heeft donderdagavond  in de Kuip een fantastisch concert gegeven. Dat melde Novum Nieuws vandaag. “Wat leuk dat jullie er allemaal zijn en dat wij er zijn, jullie zijn niets veranderd” grapte Hennie Vrienten. Zaterdagavond geeft de popformatie weer een concert en zullen naast Vrienten ook { Ernst Jansz, Jan Pijnenburg en Jan Hendriks } weer gaan vlammen.

Dat de band zich er niet met een Jantje van Leiden van afbracht blijkt wel uit het feit dat ze een toegift van maar liefst 20 minuten gaven. Het concert zou twee uur duren maar de fans konden dus nog wat langer uit volle borst meezingen met hits als “Nederwiet” en “De Bom.”

Doe Maar ging na een hele succesvolle periode in 1984 uit elkaar. In 1999 kwam de band weer bij elkaar voor 16 reunie concerten. Ze maakte toen ook het album “Klaar”.  Een aantal oude platen van Doe Maar zijn onlangs opnieuw uitgebracht.

Wouter Hamel staat in het voorprogramma van Doe Maar in de Kuip.

Door: oranjemuziek.nl

Vind jij dit een interessant berichtje? stem dan HIER op groen.

Lees ook:

Klik hier om naar de biografie van Doe Maar te gaan en een clip te bekijken.

TOP