Alle Welpies Helpen van De Welpies en AH hoog in de hitlijsten

by / zaterdag, 21 juni 2008 / Published in Nieuws, TV Clips

Nederland heeft de Oranjeprullaria die door de verschillende merken en ketens zijn afgevuurd omarmd, zo blijkt vrijdag uit een rondgang langs de bedenkers van de meest in het oog springende acties.

Grootgrutter Albert Heijn plaatste al advertenties om het einde aan de voorraad Welpies aan te kondigen. „Om teleurstelling te voorkomen. Op veel plaatsen zijn ze helemaal op, hier en daar is nog een Welpie te vinden”, zegt een woordvoerder.

24 Miljoen Welpies liet het bedrijf los, veel meer dan de vijftien miljoen Wuppies van twee jaar geleden, wat minder dan de 29 miljoen smurfen waar de supermarktketen Nederland eerder mee verblijdde. In het kielzog van de beestjes met het woeste kapsel is het bijbehorende liedje Alle Welpies Helpen inmiddels ook een topper. De single schoot de top 3 in en het liedje is de meest verkochte ringtone van dit moment.

Albert Heijn pakt zaterdag tijdens de rust van de kwartfinale uit met een extra lange Welpie-reclame „in de meezingsfeer”. Meer oranje hits en clips vind je in de oranjemuziek.nl EK Voetbal corner.

Klik hier om  naar de oranjemuziek.nl cd winkel te gaan en  koop de single.

Bron: Telegraaf

De Welpies – Alle Welpies Helpen

Het EK is uitverkocht, hier kan je nog kaarten krijgen: EK Voetbal 2008 kaarten

Lees ook:

Klik hier om naar de oranjemuziek.nl EK Voetbal Corner en heel veel pagina’s met oranje hit nieuws en clips te bekijken.

TOP