Bekijk de Nacht van Oranje Live via Internet

by / dinsdag, 29 april 2008 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Er zijn voor de Nacht van Oranje nog enkele kaarten beschikbaar. Maar voor diegene die niet naar Ahoy Rotterdam kunnen afreizen, niet getreurd! Het is dit jaar mogelijk om het evenement, dat vanavond plaatsvindt, live op internet te bekijken. Vanaf 19.45 uur is het mogelijk om op hier in te loggen en thuis te genieten van optredens van o.a. Jeroen van der Boom, Thomas Berge, One Two Trio, Wolter Kroes, Imca Marina, Jannes en Bastiaan Ragas.

Wederom zullen dit jaar topartiesten optreden tijdens de Nacht van Oranje. Optredende artiesten zijn De Deurzakkers, Vinzzent, Henk Damen, Reneé de Haan, Frank van Etten, Imca Marina, Laura Lynn, Alex, Dutch Diva’s vs Ben Cramer, Jeroen van der Boom, Jacques Herb, Willem Mulder (Havenzangers), Bastiaan Ragas, Danny Nicolay, Rob van Daal, Thomas Berge, Happy Hour Crew, De Sjonnies, Wolter Kroes, Dario, Stef Ekkel, Lesley Williams, One Two Trio, Jannes, Robert Leroy en Lee Towers. Rocky Vosse, winnaar van de talentenjacht ‘Zing voor Oranje’, zal tijdens de Nacht van Oranje zijn nieuwe single ‘De leeuw die brult weer’ aan het publiek presenteren. Het is zijn eerste grote optreden en hij kijkt er enorm naar uit.

Het programma begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 00.30 uur duren. De zaal is geopend vanaf 18.30 uur.

TOP