Corry Konings zingt duet met dochter Sharona op nieuw album Een boeketje rode rozen

by / donderdag, 24 april 2008 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Corry Konings heeft een duet opgenomen met haar dochter Sharona. ‘Mama, hoe gaat het met jou?’ staat op haar nieuwe album ‘Een boeketje rode rozen’, dat volgende week verschijnt.

De 20-jarige Sharona is trots op het lied, dat ze als een cadeau aan haar moeder beschouwt. “Het is een ongelooflijk mooi en gevoelig nummer”, vindt ze. “Het liedje doet me natuurlijk denken aan mama, maar ook doet het me erg denken aan mijn oma, wat het nummer erg emotioneel maakt.” De opnamen van het nummer verliepen dan ook niet zonder emoties. “We hebben tijdens het opnemen een traantje weggepinkt, maar ook gelachen”, bekent de blondine.

Sharona heeft enorm veel bewondering voor haar 56-jarige moeder, die vorig jaar met vriend Wim en zoon Joeri naar Spanje emigreerde. “De afgelopen maanden heb ik mama als een razende roeland voorbij zien komen”, vertelt de jonge zangeres. “Zodra ze in Nederland aankwam, ging ze naar de opnamestudio, deed ze ’s avonds optredens om de volgende dag weer terug naar Spanje te vliegen. Ik ben 20, maar ik doe het haar niet na.”

Corry Konings is niet de eerste artiest die met zijn kind achter de microfoon kruipt. Zo nam Jan Keizer een duet op met zijn dochter Nelly en maakte Ben Cramer een musical-cd met zijn jongste dochter Shanna.


Klik hier om de cd Met Gevoel
van Corry Konings te kopen

Lees ook:

Klik hier om naar de biografie van Corry Konings te gaan en een videomuziekfragment te bekijken.

TOP