Joop van den Ende stapt per direct uit Living City

by / vrijdag, 18 april 2008 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

De vastgoedwereld is verrast door het plotselinge vertrek van Joop van den Ende als projectontwikkelaar.,,Het is jammer dat zo’n nieuwe, creatieve speler wegvalt uit de bedrijfstak,’’ zegt Arjan Hofmann van de Neprom, de vereniging van projectontwikkelaars.

Van den Ende kondigde gisteren aan per direct uit zijn vastgoedbedrijf Living City te stappen. Aanleiding is de verdenking dat twee commissarissen van het bedrijf fraude hebben gepleegd. ,,Dit is een wereld waarmee ik niets te maken wil hebben,’’ zei Van den Ende.

De medewerkers van Living City zijn woensdag op de hoogte gesteld. Van den Ende heeft hen een afvloeiingsregeling aangeboden.

Van den Ende wil actief blijven in de bouw van theaters. Maar voor alles daaromheen, zoals hotels, woningen en winkels, moeten nieuwe partijen worden gezocht. Dat is een tegenvaller voor grote bouwprojecten in onder meer Utrecht, Amsterdam, Maastricht en Rotterdam.

Lees ook:

Joop van den Ende uit ziekenhuis

Joop van den Ende had geen hartinfarct

Joop van den Ende en Albert Verlinde gaan samenwerken

Joop van den Ende brengt High school musical naar theater

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan en het laatste nieuws te bekijken.

TOP