Angela Groothuizen met cd Melk en Honing in de album top 100

by / dinsdag, 08 april 2008 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Angela Groothuizen had veel succes met de Dolly Dots die vanaf 12 april beginnen aan hun laatste 6 optredens met The Goodbye For Now Tour.

Daarnaast is ze een zeer succesvolle tv presentatrice, wie kan zich niet het programma de Uitdaging herinneren om maar een voorbeeld te noemen van de programma’s die ze op haar CV heeft staan.

Maar Angela heeft ook een solo carrière, onlangs presenteerde ze haar album Melk en Honing, een album met gevoel, prachtige liedjes gezongen door een fantastische zangeres. Angela houdt het klein waar het klein moet blijven en daar waar en lied vraagt om meer kracht dan vult Groothuizen dat moeiteloos in.

Het album bestaat uit prachtige luisterliedjes, wat opvalt is het nummer Bier en Bitterballen, de track heeft iets weg van het rauwe zoals André Hazes altijd zong al is het lied wel puur Angela. Wie weet komt het ooit op single uit, dan zou het wel eens een solo nummer 1 hit kunnen worden van de geboren Alkmaarse.

Het album is onlangs gelanceerd en na slechts een aantal dagen staat het al op nummer 70 in de album top 100. Wij denken dat dit slechts een begin is en dat Melk en Honing de komende tijd de hitlijst zal bestormen.

Door: oranjemuziek.nl

Download: super aanrader BIER EN BITTERBALLEN van Angela Groothuizen.

Lees ook:

Presentatie cd Melk en Honing van Angela Groothuizen (TV fragement)

Angela Groothuizen over ouder worden en nieuw album Melk en Honing

Klik hier om naar de biografie van Angela Groothuizen te gaan en een videomuziekfragment te bekijken.

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.

TOP