Dick Treesie en DJ Koenski in hitlijsten met Hyve de hele dag

by / maandag, 10 maart 2008 / Published in Nieuws

Hyves is populair, de netwerksite heeft miljoenen bezoekers per dag. De razende reporter van oranjemuziek.nl Dick Treesie is de hele dag op de site te vinden en dat heeft hem en DJ Koenski geinspireerd om de eerste Hyves single van Nederland te maken. De gezellig plaat draagt de titel ” Hyve de hele dag” Treesie is een graag geziene gast in het Hilversumse en had eerder succes met het nummer ” Goeiemoggel” De Hyves single van de feestzanger staat inmiddels in de diverse hitlijsten. Dick staat op 4 april op de Hyves party van Herman Berghuis ” bekend van Idols en Jensen” die onlangs de 100.000 ste Hyve vriend verwelkomde.

Lees ook:

Herman Berghuis meer dan 100.000 vrienden op Hyves

Dick Treesie moe maar voldaan naar 24 uurs marathon 3fm

Goeiemoggel

Dick Treesie Razende reporter van oranjemuziek.nl

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.

TOP