Sms storing Idols heeft geen invloed op winst Nikki

by / maandag, 03 maart 2008 / Published in Nieuws

Een sms-storing van maximaal 3 minuten heeft niks betekend voor de uitslag van Idols waar Nikki zaterdagavond de glorieuze winnares werd.

RTL vertelt dat de storing waar ook Martijn Krabbé en Wendy van Dijk in het programma over spraken geen gevolgen had. „In een programma van drie uur is er enige minuten geen sms-verkeer mogelijk geweest voor alle abonnees van KPN. Alle mensen met een andere provider konden wel stemmen, bovendien was er altijd de mogelijkheid gewoon te bellen in plaats van een berichtje te sturen. Wij denken dat er geen enkel effect is geweest.”

Nuchtere Nikki uit St. Oedenrode was gisteren te gast bij het tv-programma van Carlo en Irene.

Aanstaande woensdag heeft ze haar eerste optreden in de Melkweg. Haar eerste album zal nog even op zich laten wachten. Idols jurylid en producer Eric van Tijn zei tijd te willen nemen precies vast te stellen wat de stijl is van de talentvolle Brabantse.

Lees ook:

TOP