Tatjana Simic gooit niet meer met servies

by / woensdag, 30 januari 2008 / Published in Nieuws

Tatjana Simic is zich ervan bewust dat ze ‘een explosief typetje’ is. “Ik ben temperamentvol en dat leidt soms tot heftige situaties, vooral als het om de liefde gaat”, vertelt de zangeres. “Ik heb weleens met servies gegooid en ik heb dingen meegemaakt waarvan ik later dacht: oef, rustig. Ik heb geprobeerd om dat een beetje te minderen. Ik leer nu te praten.”

De blonde schone nam onlangs de single ‘Ik laat je gaan’ op, die voor een deel is gebaseerd op eigen ervaringen in de liefde. “Via het nummer wil ik een boodschap overbrengen: laat hem gaan als hij niet meer van je houdt”, vertelt Simic. “Maar als je denkt dat er nog iets te redden valt, praat dan, communiceer met elkaar. Ga niet vechten.”

Simic heeft op het moment geen speciaal persoon in haar leven op wie ze haar nieuw verworven communicatieve vaardigheden kan testen. “Ik leid een ‘vrijgezellig’ bestaan en ik stort me helemaal op mijn werk”, zegt ze. Dat het harde werken zijn vruchten afwerpt is te merken. De single ‘Ik laat je gaan’ is deze week binnengekomen op de 73e plaats in de Single Top 100.

Het sexy imago dat Tatjana aan haar rol als de sexy Kees in ‘Flodder’ overhield, heeft de inmiddels 44-jarige schone nooit echt afgeschud. “Ik word op straat nog steeds nageroepen als Kees uit Flodder en we zijn nu toch al heel wat jaren verder”, zegt ze. “Ik ben daar alleen maar heel dankbaar voor. Mijn imago heeft mij mijn onafhankelijke bestaan bezorgd.”

De rondborstige blondine doet al jaren de harten van menig man harder kloppen en ze wordt dan ook op de voet gevolgd door een grote groep fans. Soms neemt de aanbidding echter angstige vormen aan. “Ik heb iemand meegemaakt die mij anderhalf jaar gevolgd heeft”, bekent Simic. “Hij wist altijd precies waar ik was. Ik heb daar werk van gemaakt toen ik een ordner vol met brieven had en ik merkte dat het de verkeerde kant op ging. Sommige mensen kruipen bijna in je als je ze de kans geeft en dat is eng.”

Bron: Novum

Klik hier om naar de Tatjana gerelateerde berichten te gaan.

Bekijk hier Tatjana met haar nieuwe singe: Ik laat je gaan.

Klik hier om terug te gaan naar de nieuwspagina.

TOP