Oranje column Ray week 52 2007

by / zondag, 30 december 2007 / Published in Oranje Column

2007 was wel het jaar van de concerten of wel de extra concerten. Kennelijk gaat het zo goed met de Nederlandse artiesten dat ze moeiteloos de Heineken Music Hall, Ahoy, de Kuip of de Amsterdam Arena vol zingen. Met uitzondering van Dries Roelvink maar dat zal wel aan zijn geel gekleurde zwembroek liggen. Artiesten als de Toppers, Doe Maar, Wolter Kroes kondigde aan diverse grote extra concerten te geven in 2008.

Zelfs de 3 jaar geleden overleden zanger André Hazes komt opnieuw “terug” In de Arena alwaar 3 duet concerten zullen worden gehouden met de artiesten die meewerkten aan het album Samen met Dré. Wat dat betreft kan André vergeleken worden met Vicent van Gogh en Mozart. Allen na hun dood meer succes dan tijdens hun leven.

Maar de topper van 2007 was wel Hilbrand Nawijn. De oud Minister verraste door zijn deelname aan het programma: So you wanna be a popstar. Valse noten werden goed gemaakt door een hoge amusementswaarde.

Ik ben benieuwd wat muzikaal Nederland in petto heeft voor 2008

Ray

Oranje Muziek

Klik hier om terug te keren naar de startpagina.

Tagged under: , , , ,
TOP