Frans gaat Ahoy-record breken

by / woensdag, 28 november 2007 / Published in Nieuws

Volkszanger Frans Bauer gaat dit jaar een record van Ahoy Rotterdam breken. De Brabantse artiest staat daar dit jaar namelijk in totaal achttien keer op de planken en daarmee wordt hij de artiest die er in één jaar het vaakst optreedt, meldde een woordvoerster van zijn management.

Tot dusver stond het record op naam van popgroep Doe Maar, die in 2000 zestien keer in het sportpaleis optrad. Dit jaar heeft Bauer al vijftien keer in Ahoy gestaan. In december staan er nog drie kerstfeest-concerten van hem op de rol.
,,Abnormaal.” Zo beschrijft Bauer zelf het verbreken van het record. ,,Dat ik als gewone Brabander het bekendste Nederlandse bandje ooit voorbijstreef is overweldigend. Dat had ik nooit gedacht. Vandaag is een bijzondere dag.”
Optreden in Ahoy voelt voor Bauer als thuiskomen. ,,Elke keer als ik daar kom ben ik er op m’n gemak. Ik drink een bakkie koffie met de portier, klets standaard effe bij met de directeur en ik ken er alle schoonmakers. Het sportpaleis is het grootste theater van Nederland, maar toch heerst er altijd een gemoedelijke sfeer en dat is fijn”, zegt de volkszanger.

Bron: SBS

Klik hier om naar de Frans Bauer gerelateerde berichten te gaan..

TOP